Declaració d’accessibilitat

Nova Celona es compromet a fer que el seu lloc web sigui accessible per a totes les persones, independentment de les seves capacitats o discapacitats. Ens esforcem per complir amb els estàndards d’accessibilitat definits per les Directrius d’Accessibilitat al Contingut Web (WCAG) 2.1 del Consorci World Wide Web (W3C).

El nostre objectiu és complir amb els criteris d’accessibilitat del nivell AA (doble A) de les WCAG 2.1. Hem realitzat millores i seguim treballant per garantir que el nostre lloc web compleixi amb aquests estàndards.

A continuació, s’enumeren algunes de les mesures que hem pres per millorar l’accessibilitat del nostre lloc web:

  • Hem proporcionat alternatives textuals a les imatges i gràfics que fem servir al lloc web.
  • Hem assegurat que el lloc web es pugui navegar i utilitzar sense un ratolí, utilitzant només un teclat.
  • Hem utilitzat colors i contrastos apropiats per fer que el contingut sigui fàcil de llegir i distingir.
  • Hem assegurat que l’estructura del lloc web sigui clara i fàcil d’entendre.
  • Hem utilitzat etiquetes apropiades per assegurar-nos que el contingut sigui accessible per a persones que utilitzen lectors de pantalla i altres ajudes tecnològiques.
  • Hem optimitzat la navegació del lloc web perquè sigui fàcil d’entendre i utilitzar per a tots els usuaris.

Ens comprometem a continuar millorant l’accessibilitat del nostre lloc web i a realitzar les millores necessàries per complir amb els estàndards d’accessibilitat del nivell AA de les WCAG 2.1.

Si té alguna pregunta o suggeriment sobre l’accessibilitat del nostre lloc web, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres. Pot fer-ho a través de la pàgina de contacte a https://www.novacelona.es/contacto o per correu electrònic a info@novacelona.es.

Data de la declaració: 2 de maig de 2023.